Hoşgeldiniz sanalyeriniz.com. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız...
Sistem saati: 19 May 2012, 19:56

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ DST ]

Anasayfa Mağaza Piyango Sudoku Adam Asmaca Oyun Odası Banka Soygun İletişim İstatistik Yeni Mesajlar

PAYLAS |
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Yazar Mesaj
 Subject: Ben Yokken :))
İletiTarih: 18 Mar 2011, 16:00 
Üye (Seviye 1)
Üye (Seviye 1)
Bir sonraki rütbe:
15.8%
Kullanıcı avatarı
 Nakit Parası: 2.05  
 Ä°leti: 4
 Konu: 2
 EttiÄŸi teÅŸekkür: 0 time
 Aldığı teÅŸekkür: 0 time
 Ä°sim: Rıfgı
Windows XP Firefox
Bir Fransız, bir Amerikalı, bir Alman ve bir Türk, deniz kazası sonucunda ıssız bir adaya düşmüşlerdi. Bir hafta sonra Fransız konuştu: - Ben yokken şimdi sevgilim kaç kez evime gelmiş, beni çok merak etmiştir. Amerikalı atıldı: - Ben yokken bütün medya gelmiş, beni arıyordur mutlaka. Alman: - Ben yokken patronum, yeni projeler için beni aramıştır mutlaka Ve Türk: - Ben yokken kimbilir ne zamlar, ne vergiler gelmiştir! :D :icon_razz:

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: