|
Sistem saati: 19 May 2012, 20:02
|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Anasayfa |
MaÄŸaza |
Piyango |
Sudoku |
Adam Asmaca |
Oyun Odası |
Banka |
Soygun |
İletişim |
İstatistik |
Yeni Mesajlar |
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu DeÄŸerlendir:     
|
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
adem
|
 Tarih: 18 Eyl 2009, 09:57 |
| Üye (Seviye 8) |
 |
| Bir sonraki rütbe: 40% |
 |
|
|
|
|
Nakit Parası:
0.00
Banka da:
10,702.02
Konu: 87
Ettiği teşekkür: 0 time
Aldığı teşekkür: 1 time
|
|
|
|
|
|
|
Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün çalışmasının başına gelmişler. Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş. Fransız profesör başlamış anlatmaya: - "Ben inek genleri ile tavuk genlerini birleştirdim. Ortaya çıkan mahlukatın eti kırmızı et kadar lezzetli, beyaz et kadar sağlıklı oldu", demiş. Ardından diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar. Sıra gelmiş Türkiye'den bizim Laz profesöre. Jüri başkanı: - "Sizin çalışmanız nedir?", diye sormuş. Laz profesör anlatmış: - "Ben" demiş, "karpuz genleri ile hamam böceği genlerini birleştirdim!" Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan Laz profesöre: - "Bu çalışma ne işe yarar?", diye sormuş. Laz profesör: - "Acayip işe yarıyor, karpuzu kesiyorsunuz, çekirdekleri kaçışıyo!"
_________________ EĞER AÇTIĞIM KONULARDA HERHANGİ BİR EKSİKLİK VEYA BOZUKLUK VARSA PM ATIN
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu DeÄŸerlendir:     
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|