|
Sistem saati: 19 May 2012, 20:50
|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Anasayfa |
Mağaza |
Piyango |
Sudoku |
Adam Asmaca |
Oyun Odası |
Banka |
Soygun |
İletişim |
İstatistik |
Yeni Mesajlar |
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu Değerlendir:     
|
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
.:MELIH:.
|
 |
 Tarih: 24 Kas 2009, 16:31 |
| Site Yöneticisi |
 |
 |
|
|
|
|
Nakit Parası:
36,653.52
Banka da:
10,700.00
Konu: 716
Yüksek puanlar: 6
Ettiği teşekkür: 2 defa
Aldığı teşekkür: 6 defa
İsim: Melih KAYA
|
|
|
|
|
|
|
Sen bu satirlari okurken ben yine yalniz ve bekleyen gözlerle yollara bakip dalip gidecegim gelecegin özlemine dogru... Sevdanin oturdugu sokakta sana uzak sehirde seni ve senli günleri hatirliyor batan günesin rengi, hergün ayni gözleri animsiyorum. Ayrilik yüregimi karincalandiriyor nicedir... Beynimi uyusturuyor özlemin... Çok sik birlikte olamasak bile benimle oldugunu bilmenin bunca zaman içimi nasil isittigini yeni yeni anliyorum. Yoklugun hatirlandikça yüregime saplanan bir sizi olmaktan çikip sürekli bir bosluga düsüyor... Sabahlara seni oksayarak baslamalari,aksamlari her isi bir kenara koyup seninle basbasa kalmalari özlüyorum; oynasmalarimizi,yürüyüslerimizi, kaçamak tatillerimizi,sevimli hasariligini,çocuksu küskünlügünü... Nasil da serttin baskalarina karsi beni savunurken ve ne yumusak,bir çift gülen gözle kendini ellerimin oksayisina birakirken... Bunlari düsündükçe su anda uzakta biryerlerde üsüdügünü sezinleyerek panikliyorum. Bütün engelleri asip terk edilmis caddeleri, kimsesiz sokaklari,yalniz bulvarlari arsinlayarak sana ulasmak,sessizce basini oksamak,kulagina sevgi sözcükleri fisildamak ve yavasça üzerini örtmek geçiyor içimden.... Suan da ne yapmaktasin , ne düsünüyorsun, bildigim yerlerde misin yoksa bilmedigim derin düslerde mi??? Sevdiklerinin özlemi mi sardi, gelecegin o tatli rüyasi mi? Pismanlik mi duyuyorsun söylediklerine ya da söyleyemediklerine... Kafanda hep ayni soru isareti var biliyorum! Ve düsünüyorsun “ne olacak halimiz...” En çok kimi özledin? En çok neyi bekledin? Neyin hayaliyle avundun bugüne dek yapayalniz? Simdi düslediklerinin neresindesin?... Kapilip düslere hiç sitem ettin mi... hiç hissettin mi bendeki yüregi? ben sadece seni, hep seni sevdim... Kimi zaman hayat savuruyor bizi yerden yerlere, kurdugumuz hayaller yikiliyor bazen, Inan sevgilim bir ben bilirim hasret acisini. içimde sakli yasadigim hersey yüzümde yazili... Biriktirdigimiz bütün hevesler nasil da bekiyorlar... Islandigimiz bütün yagmurlar, dudak kanatan askimiz , bizi bulusturan kaldirimlar, iste bütün bunlari yaziyorum sana. ben unutmadim sende animsa diye... Bir kapi açtim sevgilim ikimize sonsuza giden yolda düslediklerimiz eslik edecek bize...
_________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu Değerlendir:     
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|