Hoşgeldiniz sanalyeriniz.com. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız...
Sistem saati: 19 May 2012, 20:51

Anasayfa Mağaza Piyango Sudoku Adam Asmaca Oyun Odası Banka Soygun İletişim İstatistik Yeni Mesajlar

PAYLAS |
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Yazar Mesaj
 Subject: Geri Dön
İletiTarih: 24 Kas 2009, 16:33 
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı
 Nakit Parası: 36,653.52  
 Banka da: 10,700.00  
 Ä°leti: 986
 Konu: 716
 Yüksek puanlar: 6
 EttiÄŸi teÅŸekkür: 2 defa
 Aldığı teÅŸekkür: 6 defa
 Ä°sim: Melih KAYA
Nieznany Nieznana
Seni düsünmek,seninle konusmak,seni hissedebilmek zor da olsa seni sevebilmek öyle güzel ki...O anlam içinde binbir duygu sakli.Gözlerine bakmak ve hayatinda sadece seni yasamak o kadar degerli ki inan herseye deger... Hayatimi seninle paylasiyor olmak,seninle su ani ve yarinlari yasiyor olmak,hersetden önemliydi benim için... Ama ne yazik ki sen bunu önemsemedin.Hayatimi seninle paylasmak istedigim kadar inan hiçbir seyi istemedim.Oysa sen gittin.Seni sevmek benim için en büyük teselliydi,fark etmedin.Agirliginca bir yükü tasiyorum bedenimde.Hersey zoruma gidiyor.Buldugum yalanci mutluluklarla avunmaya,onlarin gerçek olduguna kendimi inandirmaya çalisiyorum.Ama olmuyor.Öyle kisa ve gelip geçici oluyor ki,sakli bir paylasim gibi.Ayrilinca yine senin hayalin... Bana uzak hem de çok uzaksin.Sana dokunamiyorum,seni duyamiyorum.Göremiyorsun kolay degil bir köseye siginmak,unutulmak,terkedilmek.Hiç düsünmüyor musun nasil katlanirim?Dogru sana gitme,kal diyen olmadi.Ama nolur GITME,KAL.YALVARIRIM... Hayatimda hiç bir zaman,hiç kimseye bu kadar deger vermedim.Kiymetini anla ve geri dön!!!

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: