Hoşgeldiniz sanalyeriniz.com. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız...
Sistem saati: 19 May 2012, 20:52

Anasayfa Mağaza Piyango Sudoku Adam Asmaca Oyun Odası Banka Soygun İletişim İstatistik Yeni Mesajlar

PAYLAS |
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Yazar Mesaj
İletiTarih: 24 Kas 2009, 16:33 
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı
 Nakit Parası: 36,653.52  
 Banka da: 10,700.00  
 Ä°leti: 986
 Konu: 716
 Yüksek puanlar: 6
 EttiÄŸi teÅŸekkür: 2 defa
 Aldığı teÅŸekkür: 6 defa
 Ä°sim: Melih KAYA
Nieznany Nieznana
Hayal ettim seni yine tüm hasretimle, hasretinle bogusur buldum kendimi, hayir olmuyor bitiremiyorum, dindiremiyorum derinden gelen acilarimi, acilarimin müsebbibini biliyorum susturamiyorum, içimden sökemiyorum...

Düsümde sen vardin gene, uykusuz gecelerle dost oldum zaten, seni görecegim diye uyutmuyorlar beni, zoraki uyudum belki yanimdaymissin gibi tekrar yasarim seni diye, hasret pinarlarini bir nebze kurutabilirim diye, olmadi sadece hasretinin yakici kokusunu duydum beynimde.

Birgün daha sabahi gördüm, gülen yüzler sel gibi akiyor yanimdan, bir çift sevgili sarmas dolas olmus nispet yapmak ister gibiler bana... Bende sizin gibiydim diye geçirdim içimden, oysa simdi içim bir yangin yeri dumansiz, tütmüyor artik kül olmus, yaniyor yinede içten içe, yakiyor yinede yavas yavas her saniye biraz daha eskitiyor, biraz daha ürkütüyor beni...

Her saniyemi senle doldurdugumdan beri, kimseye yer kalmadi bende, içimde, animda, zamanimda, dostumda sen oldun, sevdigimde, vazgeçemedigimde, belki ölümümde sen olacaksiz böyle giderse...

Her gülüsünü düsündügümde kalbimde bir çizik daha olusuyor sanki, zaten yarali paramparça, paramparça oldugu yetmedi demek ki her parçayi biraz daha acisin diye çiziyorum, sen kaniyorsun, yinede mutluyum en azindan yinede bende kaliyorsun, içimde kaliyorsun...

Yalniz evde dolastim, sensizlikte senden bir iz aradim teselli olsun diye, kokunu duydum sandim bir an, kalbim firlarmi diye baktim, sen olmayinca yerinden çikamiyor, bi tek seni gördügünde terkediyor beni, tamamen senin oluyor, sana kaliyor...

Banada kalanlar var senden ve gözlerinden ve öpmeye doyamagim dudaklarindan ve oksamaya kiyamadigim saçlarindan, biriktirdim teker teker, kimse yokken çikariyorum içimden, bazen bir damla olup akiyor yanaklarimdan, bazen kelimeler olup dökülüyor yanan dudaklarimdan, bazen bir his olup yakiyorlar içimi acimadan kavuruyorlar zaten kavruk kalbimi... Olsun yinede bakiyorum hatiralarina, bana seni veriyorlar hayal bile olsan. Ben hayalinle böyle mesgulken sen nerelerdesin, neden yoksun yanimda, neden ellerini tutamiyorum, neden kendimi sende eritip sen olmuyorum, neden, neden?

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz