Hoşgeldiniz sanalyeriniz.com. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız...
Sistem saati: 19 May 2012, 20:52

Anasayfa Mağaza Piyango Sudoku Adam Asmaca Oyun Odası Banka Soygun İletişim İstatistik Yeni Mesajlar

PAYLAS |
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Yazar Mesaj
 Subject: Özledim
İletiTarih: 24 Kas 2009, 16:31 
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı
 Nakit Parası: 36,653.52  
 Banka da: 10,700.00  
 Ä°leti: 986
 Konu: 716
 Yüksek puanlar: 6
 EttiÄŸi teÅŸekkür: 2 defa
 Aldığı teÅŸekkür: 6 defa
 Ä°sim: Melih KAYA
Nieznany Nieznana
Bugün Farkli Bir Havadayim.Rüyamda Hayatimin Askini Gördüm...Kendisine Bir Türlü Açilamama Ragmen Kendisinden Cevap alamamama Ragmen Onu Çook seviyorum. Senin o Gözlerin Var ya Herseyi Bitirdi Hani O Verdigin Sözler... Bu Sarki Beni 7 Bitirdi...Grup Koridor Sagolsun dinledikçe Kendimden Geçiyorum.... Hain bir gün kalkip da onu özledim demistim ya... iste o gün bugündür.Hayat Anlam tasiyor onu Rüyamda Görünce.Peki onu Gerçekten Görecek Olsam Ne Olur Acaba bana... Ayaklarim Birbirine dolaniyor Heryerde Onu Ariyor Gözlerim...Iste Gene Öyle Bir Gün.Kimi görsem o saniyorum.Özlüyorum Sesini Duymasam da Kendisini...Artik Onsuz Yapamiyorum. Kendime de kizmiyor degilim hani...bana Bir Söz mü Verdi? ya da Umut mu? Verdigi Sadece Arkadasça Sevigsiydi Ve bunu Kötüyew kullandim... Senin de Kalbin Kirdigim için özür dilerim. Sensiz Geçmiyor iste günler. Herseyi birseye baglamak birseyleri feda etmeye baglidir. Ben Hayatimi Sana Bagladim Hayatimi Feda Ediyorum Senin Ugruna... Birgün seni ne kadar Sevdigimi anlayacaksin ama geç olacak. Hayat ne demektir diye sor bi kendine. Hayat Kendini Sevmektir.. Hayat Karsindakini Sevmektir... Ve Hayat Sevdiginden kopmadan yasamaktir... senin O Gözlerin Beni Kendimden Aldi... Seni Çooooooooooooooooooooook Seviyorum ve Özlüyorum...Istesem de Ulasamiyorum... Sana Ulassam bile Seninle Yüzlesmek Korkutuyor beni..
Senin Gözlerinin içine Bakip Seni seviyorum demek...Aslinda bu Daha Çok Korkutuyor beni.Çükü Seninle Yüzlesince Sana Olan sevgimimn Bitecegini Düsünüyorum...
En iyisi Seninle Konusmamak ve gözlerinle konusmamak...Seni Herzaman Uzaktan Izleyecegim ve Kesinlikle senin olmayacagim...

Sarkilar Yalan Söylüyor.Sana Olan Duygularimi Ne Güzel Sözler Ne Hikayeler Ne de Siirler Ifade Edebilir....
Sen Gönlümde Yasadikça Varsin Ve Sen Ulasilmadikça Güzelsin...
Ulasilamaman Dilegiyle...

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
 1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]  • Konuyu DeÄŸerlendir: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: