|
Sistem saati: 19 May 2012, 20:53
|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Anasayfa |
Mağaza |
Piyango |
Sudoku |
Adam Asmaca |
Oyun Odası |
Banka |
Soygun |
İletişim |
İstatistik |
Yeni Mesajlar |
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu Değerlendir:     
|
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
.:MELIH:.
|
 |
 Tarih: 24 Kas 2009, 16:31 |
| Site Yöneticisi |
 |
 |
|
|
|
|
Nakit Parası:
36,653.52
Banka da:
10,700.00
Konu: 716
Yüksek puanlar: 6
Ettiği teşekkür: 2 defa
Aldığı teşekkür: 6 defa
İsim: Melih KAYA
|
|
|
|
|
|
|
Çok sey istemiyorum hayattan; biraz huzur ve biraz da sadakat…
Ama anladim ki bu bile haram bana. Ne huzurum var ne de asigim dediklerimin sadakati…
Rahat uykulara dalmayi, huzur içinde uyumayi öyle çok istiyorum ki. Ama eksiliyorum artik, tükeniyorum yavas yavas… Beden ayni beden belki ama ya o ruhum, Hele o dokunuslar… Dokunuslar ayni degil ki, ayni hislerle dokunamiyorum… Kendi dünyami kendim bozuyor ve ardindan yine kendi ellerimle kurmaya çalisiyorum. Yikip kurmak... Elimden gelen sadece bu......
Kendi hayatimi yikip yikip kuruyorum. Canim çok yaniyor.. Canimin acisini unutuyorum zamanla... Hayir, hayir, unuttugumu saniyorum... Kendimi kandirirsam, çevresindekilerin de bu yalana ortak olacagini düsünüyor, kendimce oynuyorum. Hem kendi, hem de baskalarinin yasamlariyla...
Yoruldum artik. Yikilip tekrar ayaga kalkmaktan yoruldum. Kendi hayalimin sonunu bulamiyorum. Belki de bir sonu yok. Yasami boyunca da o sonu sanirim yakalayamayacagim... Içimdeki çocuk her geçen gün biraz daha ölüyor..
Omuzlarima çökmüs bir agirlik var. Hani tam kendinizi iyi hissettiginiz anda gelip çöreklenen, gitmeyen, bitmeyen ve yitmeyen...
“Ve hiç gitmeyen, bitmeyen, yitmeyen sadik dostum hüzün...”
Sevdiklerim tek tek gittiler... Bir ihanet, bir bir isyan, bir umutsuzluk. Hepsinin bir sebebi vardi ayriliklarimin. Sebebi de olsa vedalar hep hüzünlü... Bu bir oyun belki de ve o tiyatro sahnesinin senaristi yönetmeni hep baskalari.. Ben ise sadece bir oyuncu olarak kaliyorum.. Hayatima birileri giriyor senaryolarini veriyorlar elime ve ben yalnizca oynuyorum... Engel olamiyorum bir çoguna, gelip kendi oyunlarini oynatilyorlar bana... Bazen bir seyler ögrenirim desem de hep bildik senaryolar, hep bildik adimlar...
Vazgeçiyorum… Sikildim ben artik bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlaradan!!...
_________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu Değerlendir:     
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|