|
Sistem saati: 19 May 2012, 20:55
|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Anasayfa |
MaÄŸaza |
Piyango |
Sudoku |
Adam Asmaca |
Oyun Odası |
Banka |
Soygun |
İletişim |
İstatistik |
Yeni Mesajlar |
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu DeÄŸerlendir:     
|
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
.:MELIH:.
|
 |
 Tarih: 24 Kas 2009, 16:33 |
| Site Yöneticisi |
 |
 |
|
|
|
|
Nakit Parası:
36,653.52
Banka da:
10,700.00
Konu: 716
Yüksek puanlar: 6
Ettiği teşekkür: 2 defa
Aldığı teşekkür: 6 defa
İsim: Melih KAYA
|
|
|
|
|
|
|
Duygular bir isyandir. Kimi zaman çiglik, kimi zaman gözyasi... Dügüm dügüm bir seyler siralanir bogazina. Aglarsin aglayamazsin. Sevgidir, acidir, umuda duyulan umutsuzluktur. Bütün dünya sigmistir gözüne. Alabildigine uçsuz bucaksiz hissedisler içinde, zamansizliklar içinde zamana çagridir içindeki. Istersin ama. zordur silip atmak her seyi. Her sey yalnizligindir, yalnizlik her seyindir. Hiçbir seyin kalmadigi zaman umudundur yalnizlik... Yalnizlik iki haliyle vardir yasamimizda. Kimseli ve kimsesiz olusuyla... Insansizdik, yaban ve de garip... Bir sonbahar yapraginin yalnizligini yasardik. Bilirim herkesler yalniz birakir ama sen birakmazsin... Oysa su an öyle yalnizim ki ne bir insan ne bir canli hayatimda kimseyi istemiyorum bu yalnizligimda bile... Oysa sana öyle açim ki ne bir sevgi ne de bir ilgi istemiyorum... Bir tek sen, bir tek senin sevgin, bir senin ilgin benim yalnizligimi yok edebilir... Ve bana bugün, bu saatte, bu anda sana böylesine açken gel,gel! Sagir, kör, karanliklar içinde bir baskasiyla degil, yalnizligimla, kimsesizligimle, sensizligimle bekliyorum seni.
_________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa [ 1 ileti ]
• Konuyu DeÄŸerlendir:     
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|